top of page

Reserveren bij de Markies

In het oranje "Formitable" reserveringssysteem links onderin het scherm kun je een reservering plaatsen. Je kunt hier kiezen voor een losse tafelreservering, of een comfortabele hoge tafel.

Deze hoge tafels hebben stoelen met een rugleuning zodat dit net zo comfortabel zit als een lage stoel. 

Ook kunt u in de opmerkingen al eventuele (dieet)wensen en/of allergieën doorgeven. Voor onze keuken is het erg belangrijk om te weten of zij rekening moeten houden met allergieën. 

 

Voor grotere gezelschappen spreken wij graag vooraf de menu-opties met je door. Meer informatie wat betreft onze opties voor groepen vindt je op de pagina groepen.

Mocht je voor een groter gezelschap willen boeken, dan kan het zijn dat het systeem de mogelijke tafelopties niet ziet. Neem bij twijfel daarom altijd contact met ons op via de mail of telefoon.

Cadeaubonnen bij de Markies

Wil je een leuk cadeau geven? Dat kan met een cadeaubon voor een leuk diner.

 

De beste optie is altijd om een bon direct bij een restaurant te kopen. Via bemiddelaars gaat er natuurlijk een deel van de waarde verloren aan commissiekosten.

 

1. Papieren Markies cadeaukaart

Bij de Markies kun je onze eigen diner cadeaukaart naar eigen waarde kopen en in het restaurant betalen. Heb je deze cadeaukaart gekregen? Geef het aan bij de reservering en neem deze dan mee bij je bezoek.​

2. Het zwarte pasje van Diner-cadeau.nl

Via deze externe partij accepteren wij ook de diner cadeau kaart, zoals hieronder weergegeven. Andere kaarten (VVV, Nationale dinercheque, Dinerbon.nl e.a.) accepteren wij NIET. 

Ook hanteren we bij deze diner cadeau kaart enkele spelregels:

- Per gelegenheid kan maximaal 1 dinerbon ingewisseld worden. Ongeacht de waarde.

- De kaart kan niet gebruikt worden in combinatie met andere deals of kortingen.

- De kaart kan enkel gebruikt worden bij reservering per telefoon, óf via onze eigen website, dus niet via andere boeking sites zoals bijvoorbeeld The Fork. 

cadeau kaart.webp
bottom of page